Szerzői jogvédelem

Minden szövegre, képre, hanganyagra és egyéb tartalomra az oldalon (az „Anyagok”) a Co-Creation Kft. szerzői joggal rendelkezik, hacsak nincs ettől eltérő megjegyzés. Ezen oldal Anyagainak bármilyen jogtalan használata súlyosan sérti a szerzői jogot, a védjegy és egyéb törvényeket és a Co-Creation Kft. szellemi termékekre vonatkozó jogát. Erről az oldalról származó Anyagok nem másolhatók vagy terjeszthetők, nem tölthetők fel, nem küldhetők el, nem használhatók fel részleteiben és nem továbbíthatók semmilyen módon a Co-Creation Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül, kivéve, hogy letöltheti az Anyagokat egyetlen példányban egyetlen számítógépre, saját, nem kereskedelmi használatra vagy archiválási célra, feltéve, hogy nem törli vagy változtatja meg a védjegyeket vagy egyéb tartalmakat. Ezen oldal Anyagai csak törvényes célokra használhatók.

Ha nincs másképp megjelölve, ezen az oldalon minden Anyag azért érhető el, hogy információt szolgáltasson a Co-Creation Kft.-ről és annak szolgáltatásairól.

Az oldalon található anyagok tartalmazhatnak technikai pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat. Emellett a Co-Creation Kft. bármikor változtathatja, vagy fejlesztheti az oldalt. A Co-Creation Kft. tehát a weblapon található dokumentumok hiánytalanságáért és hibátlanságáért felelősséget nem vállal.